RoosPaauwe.com | Roos Paauwe Photography | Over mij | Fotografie |
Opzoek naar een fotograaf voor je bruiloft, familie of een mooi portret? Dan ben je op het goede adres bij RoosPaauwe.com. Bekijk mijn portfolio en word overtuigd.
Over mij, Fotograaf, Trouwfotograaf, portret fotograaf, familie fotograaf, bruiloftsfotograaf, Barneveld, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Amsterdam, lifestyle fotografie
15265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Over mij

‘‘Foto is emotie’’ Roos vertelt met glinsterende ogen over haar passie, waar ze een jaar geleden haar werk van heeft gemaakt.

 

Roos heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in lifestyle en bruidsfotografie. Een bewuste keuze omdat ze hierbij echte verhalen kan vertellen en emoties kan vastleggen.

Ik haal er zoveel voldoening uit wanneer ik van mensen hoor dat ze zichzelf mooi voelen en nog nooit op zo’n manier naar zichzelf of een ander hebben gekeken.

Bruiloften vindt Roos nog steeds heel bijzonder: “Het is  supertof om zo’n dag mee te mogen maken van iemand anders. Bruiloften zijn een aaneenschakeling van liefdevolle, emotionele momenten en ik mag daar dan bij zijn om het allemaal vast te leggen! Ik word er dan weer zelf ook weer helemaal verliefd van.’

 

Niet alleen bruiloften maar ook lifestyleshoots doet Roos graag. Ze kiest daarbij nooit voor een studio, veel liever komt ze bij mensen thuis of ze gaat de natuur in. Om op die manier pure en échte foto’s te kunnen maken. Met natuurlijk licht, hier praat ze overigens bijna een kwartier over vol, maar ook juist om mensen niet geforceerd te laten poseren. “Je ziet het gewoon voor je ogen gebeuren; het blijft zoiets magisch wanneer je die emotie kunt vastleggen zodat mensen voor altijd dat specifieke moment kunnen herbeleven.”

 

Hard gelach; “Dat was misschien wel heel cliché hè? Maar ik meen het wel.”
Roos kijkt me stralend aan en haar enthousiasme is aanstekelijk. Niet alleen wanneer ze over haar werk praat, het karakteriseert haar als mens: Vol passie, vuur en gelach.

 

Ondertussen krijgt Roos een berichtje van haar man: “Over hem ben ik ook heel enthousiast”, lacht ze. Maar er is nog veel meer waar ze gelukkig van wordt:

 

Familie  – DoorBrekers – Lange zomeravonden met vrienden en wijn – Haar zwarte kat Tijger – Koffie – Eten – Fashion – Cactussen