RoosPaauwe.com | Wilfred & Dian
Bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, familiefotograaf, familiefotografie, Portretfotograaf, Barneveld, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn
15514
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Categorie
Blog
Tags
Herfst

Wilfred & Dian

Een ‘epische’ dag. Het begon al vroeg in de ochtend. In het ouderlijk huis van Dian. Nadat Dian in de make up zat moest er nog ontbeten worden! Met de hele familie aan tafel. Een heerlijk Familie moment.

Na het eerste onmoetingsmoment tussen de prachtige herfstbladeren was het tijd voor de shoot. Op naar Amersfoort! Ik kon mijn geluk niet op. De bladeren hadden prachtige kleuren. Wilfred & Dian zagen er werkelijk waar PRACHTIG uit! Alles klopte! En bang voor de camera waren ze zeker niet. (Vandaar ook de extra grote blog).

Na een deze geweldige shoot was het tijd voor champagne, taart en eten. Daarna vertrokken we naar de Chapel in Amersfoort. Een prachtige, intieme dienst. Wilfred zong een zelf geschreven tranentrekker van een nummer! Wat een liefde!

Uiteraard werd de dag afgesloten met een groot feest!

Lieve Wilfred en Dian,
Ik heb genoten.. Van jullie en jullie liefde!
Liefs,
Roos